TONIsofiebadet07-TONI Copenhagen

Sofiebadet

Scroll for at se mere

Historiens vingesus spækket med velvære

Lad dig forføre af en svunden tid. På Christianshavns badeanstalt, Sofiebadet, bliver gæsterne omfavnet af historiens vingesus, når de træder ind i stedets velbevarede lokaler.

Adressen har siden 1909 lagt hus til et af de københavnske badeanstalter, der oprindeligt blev etableret for at udbrede god hygiejne og sundhed blandt byens borgere. I dag er Sofiebadet Københavns eneste bevarede badeanstalt med fokus på nydelse og velvære i de højloftede lokaler, der emmer af fortællinger fra forgangne tider.

TONIsofiebadet10-TONI Copenhagen

Sofiebadet beskriver selv stedet som et ’arbejdende museum’, hvor historie fletter fingre med spaoplevelser, der blandt andet tæller et kurbad med sauna, et dampbad, samt hammam- og massagebehandlinger. Det er stadig muligt at besøge Sofiebadet for at tage et simpelt brusebad eller booke et varmt karbad og nyde en ansigtsbehandling og et glas vin, mens man slapper af i de smukke porcelænsbadekar.

SOFIEBADET_FRONT_PAGE-TONI Copenhagen
TONIsofiebadet06-TONI Copenhagen

Gæster roser Sofiebadet for stedets fine balance mellem ro, velvære og historisk atmosfære, der lader pulsen falde, i det øjeblik man træder ind de smukke omgivelser. Her får blikket tid til af svejfe henad originale terrazzogulve, langs historiske kakler, smukke marmorflader og gedigne detaljer i ædelt messing, der skabt til at modstå tidens tand og leve på tværs af generationer.

TONIsofiebadet12-TONI Copenhagen

Det er i samme rolige øjeblik, at besøgende på stedet møder TONI Copenhagens aftryk på de historiske lokaler. Det er det karakterfulde Christiansborg-armatur, der selv har mere end 100-års historie med sig, der pryder brusere og badekar i Sofiebadets charmerende baderum. Armaturets genkendelige, femgrenede håndhjul falder med sit ærlige og poetiske udtryk naturligt ind i stedets stemning og fremhæver på underspillet vis Sofiebadets kærlighed til velvære, kvalitet og historie.