Bathe in Summer Tranquility

Endless summer nights, cold dips in the Baltic Sea, sand dunes as far as the eye can see. Danish summer has begun, and we invite you to experience it with us.

Aging with grace

Vi mødte arkitekt, Jens Ladegaard, i hans smukke sommerhus i Tisvilde i Nordsjælland. Her fortalte han om at vokse op med klassisk design, hans syn på moderne forbrugerkultur samt hans fascination af objekter, der ældes med ynde.

The Michelin Chef

Nicolai Nørregaard, anerkendt Michelin kok og medejer af restaurant Kadeau, fortæller om hvem der lærte ham at lave mad, hvorfor han gør det, og hvilken glæde han finder i at være vært.
Screen_Shot_2022-04-11_at_12-TONI Copenhagen

Forged Classics

TONI Copenhagen blev skabt af dens historie, og nu skaber vi den selv. Arven og kærligheden til håndværket og kvaliteten er uændret, og vi tillader os derfor at tro, at vores produkter har en særlig berettigelse og tilføjer en merværdi til en verden af design, hvor ægte luksus er det, der består.
image-1_a83a4929-e3bc-4beb-b328-214fcd4a66c7-TONI Copenhagen

Nimb

Et traditionsrigt varetegn i absolut særklasse. Stedet er med sine historiske rammer blevet et sandt varetegn for Danmark, og forbindes af danske og internationale gæster med luksus ud over det sædvanlige.