NIMB_whole-TONI Copenhagen

Nimb

Scroll for at se mere

Hotel Nimb – Et traditionsrigt vartegn i absolut særklasse

Siden familien Nimb i 1909 for første gang inviterede gæster indenfor i det maurisk-inspirerede palads i Tivoli, har stedet først vokset sig til byens førende spisested og siden til et af landets mest renommerede luksushoteller. 

I dag er Hotel Nimb ikke alene restaurant og hotel, men rummer alt fra eksklusive rooftop faciliteter til wellness områder med absolut forkælelse i højsædet.

Stedet er med sine historiske rammer blevet et sandt vartegn for Danmark, og forbindes af danske og internationale gæster med luksus ud over det sædvanlige. 

Newsletter

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyheder, inspiration og invitationer til eksklusive events.

Se mere Christiansborg

Håndbygget i Danmark. Fremstillet i solid messing.

Hotellets besøgende kan slappe af og nyde værelsernes underspillede ekstravagance, der lader tankerne svejfe mod internationale hotelopleveler takket være en gedigen balance af rolige farver, eksklusive møbler og kunst.

Badeværelserne på Nimb er udstyret med Christiansborg-armaturer i blankt krom, der falder naturligt i tråd med det øvrige interiør og samtidig tilføjer en smuk kontrast til rummenes rolige farvepalette. De indbyggede armaturer strækker sig som en rød tråd fra håndvaske til brusere og badekar, og er naturligvis også finde i hotellets wellness områder.